Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken bij MAN Rollo

Samen maken we het verschil

Altijd een passende oplossing voor iedere industriële of maritieme toepassing dankzij een gemotiveerd en hecht team en hoge kwaliteit producten en services.

MAN ROLLO

Waar iedereen elkaar kent

Het maakt niet uit wie je spreekt binnen onze organisatie, één ding komt altijd duidelijk naar voren: een passie voor het ijzersterke kwaliteitsmerk MAN. Wij vinden en implementeren altijd een passende oplossing voor iedere industriële of maritieme toepassing dankzij een vakkundig, gemotiveerd en hecht team en hoge kwaliteit producten en services.

We zijn er trots op dat we al sinds 1988 onderdeel zijn van het grote familiebedrijf Pon en tegelijkertijd een organisatie zijn gebleven waar iedereen elkaar kent. Onze enthousiaste mensen maken iedere dag weer het verschil en dragen bij aan een succesvolle en duurzamere toekomst voor ons en onze klanten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou!

Heb je vragen of is er voor jou geen passende vacature? Neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie!

Diversiteit en inclusie

Wij willen een inclusieve omgeving creëren met een mix van mensen die zich allemaal thuis voelen bij MAN Rollo, omdat wij geloven in de kracht van diversiteit. Ieder mens is tenslotte anders, met unieke kwaliteiten en een eigen kijk op de wereld.

In onze open bedrijfscultuur worden verschillende ideeën, ervaringen en perspectieven gerespecteerd en gewaardeerd. Door die diversiteit de ruimte te geven, kan iedereen groeien en bloeien en het beste uit zichzelf halen.

Daarbij zijn werkplezier, zelfontwikkeling en (sociale) veiligheid belangrijk. Onze werkwijze wordt getypeerd door korte lijnen en je kunt altijd bij je collega’s terecht. Ook bieden wij onze medewerkers volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen door opleidingen en trainingen.

Dat wij in staat zijn om goede en duurzame resultaten te realiseren voor zowel MAN Rollo als onze klanten, is te danken aan de waardevolle inbreng van al onze medewerkers. Wij geven mensen die persoonlijk en professioneel willen groeien dan ook graag alle ruimte.

ALS JE WERKT BIJ MAN ROLLO DAN KIEST JE VOOR:

Het kwaliteitsmerk MAN

Iedereen binnen onze organisatie heeft een passie voor het ijzersterke kwaliteitsmerk MAN.

Familiebedrijf Pon

We zijn met trots onderdeel van het grote Pon en tegelijkertijd een organisatie waar iedereen elkaar kent.

Korte lijnen

Onze werkwijze wordt getypeerd door korte lijnen. Je kunt altijd bij je collega’s terecht en wij geven diversiteit de ruimte.

Een open bedrijfscultuur

Wij respecteren en waarderen verschillende ideeën, ervaringen en perspectieven. Ieder mens is tenslotte anders.

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb je een vraag of wil je meer weten over werken bij Man Rollo?

Open sollicitatie

Heb je een vraag voor de afdeling Human Resources of wil je direct solliciteren? Vul dan het contactformulier in

Contactpersonen

Heb je een vraag over onze producten? Neem contact op met een van onderstaande personen

Landtoepassingen
Marine Motoren

Contactformulier

Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op