Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

MAN importeur en onderdeel van Pon

MAN Rollo is importeur van het merk MAN en levert en onderhoudt al sinds 1922 dieselmotoren en gasmotoren voor de industriële en maritieme sector.

MAN Rollo

Het bedrijf Rollo is van start gegaan in 1906, met producten van GHH. Sinds 1922 zijn wij importeur van het merk MAN. Wij leveren en onderhouden dieselmotoren en gasmotoren voor de industriële en maritieme sector in 10 Europese landen. MAN motoren worden onder andere ingezet voor (nood)stroom- en warmtevoorzieningen en gebruikt in landbouwmachines, kranen, treinen en schepen.

Wij gaan de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt graag aan, gesteund door ons moederbedrijf Pon, MAN Engines en onze dealers & servicepartners, die allemaal dezelfde MVO idealen onderschrijven. Wij willen bijdragen aan een succesvolle én duurzamere toekomst voor onze klanten!

PON

MAN Rollo is sinds 1988 onderdeel van het familiebedrijf Pon, één van de grootste handels- en serviceorganisaties in Nederland, met een grote diversiteit aan activiteiten. Pon richt zich onder meer op de automotive, mobiliteits-, agrarische en maritieme sector, op fietsen en op grondverzetmachines.

MAN Engines

MAN Engines ontwikkelt, produceert en distribueert innovatieve producten van uitstekende kwaliteit voor een breed scala aan toepassingen. MAN ondersteunt haar klanten met op maat gemaakte oplossingen en een breed portfolio van motoren voor:

  • bedrijfsvoertuigen
  • stroomopwekking en warmtekrachtkoppeling
  • aandrijvingen, o.a. voor landbouwmachines en vaartuigen

Dealers & servicepartners

Eenzelfde blik op de toekomst

Met al onze dealers en servicepartners hebben wij afspraken gemaakt, óók over de energietransitie, omdat wij willen dat iedereen waar wij mee samenwerken dat doet vanuit eenzelfde blik op de toekomst. Om die gezamenlijke inzet te waarborgen, trainen wij onze dealers en servicepartners en kunnen ze altijd terecht bij onze technici met vragen of problemen. Door deze aanpak is MAN Rollo in staat sneller duurzame oplossingen van hoge kwaliteit te bieden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van MAN Rollo. Wij houden bij alles wat we doen rekening met sociale en economische aspecten én het milieu. Samen met Pon en MAN werken wij gestructureerd aan het verkleinen van onze footprint en MAN Rollo compenseert haar CO2 uitstoot voor 100%. In het werken met onze klanten proberen wij altijd ‘de betere oplossing’ voor natuur en milieu te promoten.

WIJ HELPEN U GRAAG

wilt u meer weten over de manier waarop wij u kunnen helpen verduurzamen?

ALS U KIEST VOOR MAN ROLLO DAN KIEST U VOOR:

Een wereldwijd netwerk

MAN Rollo en MAN zijn altijd bij u in de buurt. Waar ter wereld u ook bent.

Één aanspreekpunt

Van concept naar realisatie met garanties en de beste service.

Snelle levering reserve onderdelen

Indien nodig wereldwijd, maar altijd 100% origineel.

Een partner die altijd bereikbaar is

MAN Rollo is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Contactformulier

Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op

Contactpersonen

Heb je een vraag over onze producten? Neem contact op met een van onderstaande personen

Landtoepassingen
Marine Motoren

Contactformulier

Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op