Search
Close this search box.

CooperÖstlund nieuwe servicepartner voor MAN Rollo

Familiebedrijf CooperÖstlund - Bekroonde specialist in gasmotoren

CooperÖstlund uit het Verenigd Koninkrijk is dé expert voor het onderhoud van MAN-gasmotoren op aardgas, biogas en stortgas. Zij verzorgen O&M-onderhoud, reparatie en revisie en leveren daarnaast MAN-onderdelen; alles met als doel hun klanten op een kosteneffectieve wijze betrouwbare output  van hun gasmotoren te verzorgen.

Het familiebedrijf is opgericht in 2006 en nog steeds eigendom van dezelfde twee families; de Cooper’s en de Ostlund’s. Het bedrijf is er trots op dat enkele medewerkers begonnen zijn als leerling en nu, na 15 jaar in dienst te zijn, beleidsbepalende posities bekleden binnen het bedrijf.

Ondersteuning op maat

De visie en doelstelling van CooperÖstlund is het leveren van uitstekende, persoonlijke service en professionele ondersteuning aan klanten. Dit doen zij door klanten kennis en ondersteuning op maat te bieden om de best mogelijke prestaties uit hun MAN-energiecentrale met gasmotoren te halen. Geen twee locaties zijn hetzelfde en daarom houden zij altijd rekening met het bedrijfstype, de energievereisten en de operationele processen bij het runnen, onderhouden en ondersteunen van een klant. Zij kijken naar de motorprestaties om het rendement van een fabriek te maximaliseren met inzet van het MAN-product.

Service verspreid in het hele Verenigd Koninkrijk

CooperÖstlund heeft haar hoofdkantoor in Northamptonshire, Engeland, waar zij hun operationele ondersteuningsteams plus een volledig uitgeruste revisiewerkplaats en een uitgebreide opslagfaciliteit voor onderdelen hebben. Hun serviceteams en monteurs zijn verspreid over het hele Verenigd Koninkrijk, van locaties in Cornwall tot aan de grens met Schotland. Het bedrijf biedt een efficiënte, effectieve, vriendelijke service met 365 dagen storingsdienst. Dit wordt ondersteund door hoge motorbeschikbaarheids- en betrouwbaarheidscijfers voor O&M-klanten en daarnaast bieden zij dezelfde dag nog onderdelenlevering voor alle MAN-gasmotorklanten.

Ruime ervaring in diverse sectoren

MAN klanten profiteren (via CooperÖstlund, nu ondersteund door MAN Rollo) van een schat aan kennis over MAN-gasmotoren. Zij leveren al ruim 17 jaar verschillende MAN-gasoplossingen in een verscheidenheid van industriesectoren, waaronder gezondheidszorg, productie, landbouw, recreatiecentra en universiteiten. Deze MAN-motoren draaien op aardgas, biogas en ook stortgas; biogas afkomstig uit afvalstortplaatsen.

Alle expertise in eigen huis

Als officiële servicepartner van MAN Rollo kan CooperÖstlund uitgebreide ondersteuning bieden aan MAN-klanten met de volledige steun van MAN Rollo. CooperÖstlund heeft gekwalificeerde gasmotor-ingenieurs in dienst die expertise hebben over alle aspecten van de werking van de gasmotor en wil groeien om meer klanten te ondersteunen in 2023.

Dan Walters (Chief Operating Officer): “De kern van het succes van CooperÖstlund wordt gevormd door ons toegewijde team dat scherp, toegewijd, enthousiast en ervaren is. Elk teamlid speelt een enorm waardevolle rol in het voortdurende succes van CooperÖstlund tot nu toe en het werken met het MAN-product, dat nu wordt versterkt door de ondersteuning van MAN Rollo (100 jaar partner van MAN). Wij geloven dat deze samenwerking beide bedrijven ten goede zal komen bij het leveren van merkondersteuning aan een groeiend klantenbestand in het Verenigd Koninkrijk met MAN-motoren.”

Contactpersonen

Heb je een vraag over onze producten? Neem contact op met een van onderstaande personen

Landtoepassingen
Marine Motoren

Contactformulier

Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op